Aktuálně máme v prodeji novou knihu Mikrobiologie v pivovarnictví. Křest knihy proběhl 19.10.2023, je určená pro sládky, majitele, sladaře, homebrewery, ekonomy, výrobní ředitele a každého s osvíceným zájmem o rozvoj pivovarnictví a sladovnictví.
Mikrobiologie v pivovarnictví obsahuje sedm kapitol a přílohy.
- Teoretický úvod
Mikrobiologie v teorii
Bakterie mléčného kvašení
Základní biochemické aspekty fermentace
Mikrobiologie kvasinek v praxi pivovarského kvašení
Hygiena a sanitace
Mikrobiologická kontrola
Mikrobiologická kontrola v pivovaru
Průkaz stanovení mikroorganismů
Praktické postupy
Rychlé metody mikrobiologické kontroly
HACCP
Legislativa
Senzorická analýza
Orientační přehled kontaminantů pivovarské výroby
Jedinečná příležitost zakoupit knihu s podpisem autora není běžnou událostí, proto pro prvních deset zákazníku exkluzivně nabízíme takový mimořádný kousek na obohacení Vaši knihovny.
Koupit knihu zde: https://www.domovarnik.cz/kniha-mikrobiologie-v-pivovarnictvi